Jump to content
Sign in to follow this  
Patrix87

C17A3 Mod.

Recommended Posts

put your mod on when you launch the game and then start the editor, open the mission and then place the C17 where you want, then save it, then your good to go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I try to edit AW Invade with the "Bw Mod" but everytime I do a single change (like placing a tank) the server isn't starting he's reading up to 10 times per second the mission new.

 

Are there some other changes in files I have to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I did!

 

And launching it with BWMod and CBA didn't help too.



Ah I get the solution: I had another Mod activatet in ArmA 3 that made the problems. After deactivating it and edit a new map of I&A it's working now! :)

 

Thank you for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an other Question now:

 

How can I set Textures on the Vehicles?

 

When I try to write "this setObjectTexture(Global) [0,(...)]" and start the Server the Texture is shown a few seconds and then disappears.

 

And on Server start it says that he can't find the Texture but it IS there and (as I said) it is loading right a few secs.

 

 

Same for your awFlag.jpg it says that he can find the texture but everything is right...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Forum Statistics

    9,564
    Total Topics
    61,066
    Total Posts
×
×
  • Create New...